Dun lapje biefstuk, licht gemarineerd in een marinade op olijfolie basis.
Braadadvies: even om en om bakken.
Varkenshaasje omwikkeld met katenspek en lekkere kruiden.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.
Een botermalse biefstuk gevuld met ons eigen mengsel van echte kruidenroomboter en een kruidenkaas. De buitenkant is licht bestrooid met pampa-pepertjes.
Braadadvies: 2 x 2,5 min. zachtjes bakken
Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade
Braadadvies: 2 maal 4 minuten bakken
Grof gemalen biefstuk met verse kruiden en afgegarneerd met een uitje.
Braadadvies: even om en om bakken.
Een lekker gemarineerd haasje van kalkoenfilet omwikkeld met ontbijtspek.
Braadadvies: ca. 12 minuten zachtjes braden.
Raadhuisstraat 94 |
2101HJ Heemstede |
0235286417 |
0235475125 |
info@petervandergeest.nl |
maandag | 08:00 | - | 18:00 |
dinsdag | 08:00 | - | 18:00 |
woensdag | 08:00 | - | 18:00 |
donderdag | 08:00 | - | 18:00 |
vrijdag | 08:00 | - | 18:00 |
zaterdag | 08:00 | - | 17:00 |
zondag | Gesloten |