Peter van der Geest, Keurslager

Runderrookvlees

Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.

Magere runderrollade

Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.

Gebraden kiprollade

Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven

Achterham

Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.

Schouderham

Eigengemaakte ham van de schouder, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.

Runderrosbief

Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proeft u.

Varkensrollade

Rollade gemaakt van mager varkensvlees gekruid met een eigen kruidenmelange.

Beenham

Eigengemaakte ham met been van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.

Fricandeau

Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor uw buffet

Zeeuws spek

Ouderwets lekker gemarineerd Zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.

Pekelvlees

Heerlijk eigengemaakt pekelvlees, nog op ambachtelijke manier gezouten en gekookt. Hierdoor blijft het pekelvlees lekker sappig en smaakvol.

Peter van der Geest, Keurslager

Raadhuisstraat 94
2101HJ Heemstede
0235286417
0235475125

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten