Peter van der Geest, Keurslager

Luxe vlugklaar

Minute steak

Dun lapje biefstuk, licht gemarineerd in een marinade op olijfolie basis.
Braadadvies: even om en om bakken.

Katenvarkenshaasje

Varkenshaasje omwikkeld met katenspek en lekkere kruiden.
Braadadvies: ca 15 minuten in ruim boter.

Muiderslotje

Een botermalse biefstuk gevuld met ons eigen mengsel van echte kruidenroomboter en een kruidenkaas. De buitenkant is licht bestrooid met pampa-pepertjes. 
Braadadvies: 2 x 2,5 min. zachtjes bakken

Gemarineerde filetlapjes

Een varkensfiletlapje gemarineerd in een zachte marinade
Braadadvies: 2 maal 4 minuten bakken

Duitse biefstuk

Grof gemalen biefstuk met verse kruiden en afgegarneerd met een uitje.
Braadadvies: even om en om bakken.

Kalkoenhaasje

Een lekker gemarineerd haasje van kalkoenfilet omwikkeld met ontbijtspek.
Braadadvies: ca. 12 minuten zachtjes braden.

Gehaktrondo

Een lekkere gekruide gehaktschijf, ook lekker voor kinderen
Braadadvies: ca 12 minuten zachtjes braden

Boeuf de provence

Botermalse reepjes biefstuk met prei-ringetjes, aangevuld met schijfjes champignon, gemarineerd met een provenciaalse marinade. 
Braadadvies: roerbakken

Peter van der Geest, Keurslager

Raadhuisstraat 94
2101HJ Heemstede
0235286417
0235475125

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten